søndag den 23. september 2012

Apples iWork Office Suite til iPad opdateret med bl.a. DropBox support

Apples egen office suite er blevet opdateret og kan nu som mange andre office apps nu også gemme til dropbox og i det hele taget i andre apps.

I programmerne Keynote, Numbers eller Pages tryk på værktøjet i højre hjørne, vælg så "Del og udskriv" efterfulgt af "Åbn i et andet program". Du har nu mulighed at gemme som det pågældende programs format, som pdf eller som det tilsvarende format som i Microsofts Office Pakke.

Personligt er det en feature som jeg har ventet på fra Apples side, og som vil gøre det meget nemmere at gemme f.eks. i DropBox som jeg bruger meget.

 

mandag den 17. september 2012

iOS 6 udkommer 19. september 2012 OPDATERET

Da Apple annoncerede den nye iPhone 5 i sidste uge, så løftede de samtidig sløret for hvornår det nye iOS6 (styresystem til iPhone, iPod Touch og iPad) udkommer.
Det bliver tilgængeligt for alle gratis den 19. september 2012.

For at opdatere gå ind i Indstillinger (settings), Generelt (General) og vælg Softwareopdatering (Software Update). Husk at have din iPad opladet til minimum 50%, og lavet en backup af de vigtigste ting, for en sikkerhedsskyld. Opdateringen sletter ikke noget på iPad'en.

Vil du læse mere om nyhederne i det nye styresytem se her: http://www.apple.com/ios/whats-new/
Se også en youtube videonedenunder der beskriver nogle af de største features i iOS6:


Bemærk at ikke alle features vil være tilgænglige i Danmark.
Se hvilke features der er tilgængelig i Danmark her.
Og læs her hvilke 200 nye features der er tilføjet.

tirsdag den 11. september 2012

Ny YouTube app

I den kommende version af iOS (som er styresystemet i bl.a. iPhone og iPad) vil youtube app'en blive fjernet. Derfor har YouTube netop udgivet en ny YouTube app til download i appstore. Tryk på linket og download den nye YouTube app: http://itunes.apple.com/app/youtube/id544007664

Indtil videre er det en iPhone app, men mon ikke snart den også udkommer til iPad'en :)

mandag den 10. september 2012

Ny side oprettet på Bloggen

Vi har oprettet en side i menuen til højre "Tips & Tricks", hvor vi løbende vil tilføje "good to know" og "need to know" tips og tricks omkring iPad.