mandag den 6. august 2012

Nyindkøbt AppleTV version 3

Da vi på Center for Undervisningsmidler Bornholm kommer til at bruge iPad i flere sammenhænge ved kurser er der blevet købt et ekstra AppleTV og denne gang er det i den nye version 3.

AppleTV 3 skiller sig ud fra 2eren bl.a. ved at nu understøtte bl.a. afspilning af HD film i 1080p kontra 720p i 2eren. Men de nok mest betydningsfulde og mest brugbare opgraderinger ligger i en mere kraftfuld processor og ikke mindst Wifi delen.

Der er nemlig nu 2 Wifi antenner istedet for én og det gør at man skulle få en bedre AirPlay oplevelse plus at den nu kan fange trådløse net der er lidt længere væk. Og de netværk den opfanger nu ville kunne udnyttes endnu bedre, i form af bedre signalstyrke. Alt i alt skulle hele oplevelsen blive bedre og mere stabil.

Men alt dette skal jo testes og vi kommer snart til at afholde møder/kurser hvor vi ville kunne afprøve dette.

Og prøve den det har jeg da også allerede, jeg har haft sommerferie og haft den med hjemme, og man kan sagtens se forskel fra 720p til 1080p opløsning. Mht. stabilitet og rækkevide vil jeg teste når jeg møder igen på arbejde, da mit hus ikke er stort nok til at teste om den rækker længere. Mht. stabilitet har jeg ikke noteret nogen forskel, men da jeg ikke har haft nogle problemer før, så er dette jo ikke en dårlig ting ;)

OPDATERING:
Vi har nu haft mulighed for at afprøve den nye AppleTV. Jeg må sige jeg ikke har noteret nogen forskel. Det virker stadig. Mht. rækkeviden har jeg dog ikke afprøvet endnu.

Har du lyst til at læse mere om AppleTV på Apple's egen hjemmeside:
http://store.apple.com/dk/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv/